Follow

Eindelijk eens wat goed nieuws! Oplichtings praktijken zijn het..

@snder Oplichting? Pleur op, leuk om mee te doen!

De kans dat je iets wint is wel zodanig klein :bloblaugh:​ Ik kan niet geloven dat er mensen zijn die aan het eind van de rit ‘geld te kunnen Verdi ene’ met gokken. Zo werkt het simpelweg gewoon niet 😆 Een keer vast en zeker maar een casino, de loterij etc bestaan niet voor niets

@thaha

@snder nee maar de spanning en het meedoen is gewoon leuk, in mijn opinie. Dat er misbruik van wordt gemaakt is dan ook zonde.

@snder
De prijzen zijn echt, maar je kunt makkelijk rekenen dat om uit te kunnen komen er meer geld verdiend moet worden dan dat er uit gaat.

Ik doe elke maand mee met de Staatsloterij, ik kan die 17.50 missen, en als je niet mee doet win je niet.

Speel verstandig of speel niet :)

Disclaimer, ik heb 20 jaar in een gemakszaak gestaan met kansspelen.

Zo kan het ook! Echter de kans op nucleaire oorlog is groter dan dat je daadwerkelijk een ‘groot’ bedrag wint :blob_laughing:

Als je het kan missen en voor de ‘lol’ meedoet dan snap je het ook. De caissière zei tegen me dat ze het weg moesten doen omdat mensen hun hele maandloon eraan uitgaven.. :amaze:

@sexybiggetje

@snder
Wij hebben een tijdje paarden wedden gehad omdat het gokkantoor sloot. Dat is 30x erger. Maar krasloten worden ook per veel verkocht. Ik denk persoonlijk dat je nog het veiligst met de staatsloten zit. Ik gok ook dat de beweegreden voornamelijk om krasloten gaat gezien onze ervaring.

Mijn grootste prijs in de Staatsloterij is 250 euro, dus het kan niet uit iig ;)

Sign in to participate in the conversation
quey

Welcome to quey.org! quey is a general and moderated Mastodon instance. Publish anything you want: links, pictures, text, mp3 & video. All on a platform that is community-owned and ad-free.

✔️​ 5000 Character limit
✔️ Drawing Function
✔️ Plain, Markdown & HTML
✔️ Local-Only Posting
✔️ 2 Flavours(Glitch & Vanilla)