Show more

Don’t forget we from quey.org also have a instance called ! :pixelfed:

You can signup here pixfed.com

Sterrenfans blijven dinsdagavond wéér op voor glimp van meteorenzwerm Veel Nederlandse sterrenkundigen hoopten in de nacht van maandag op dinsdag te kunnen kijken naar vallende sterren als gevolg van de Perseïden-zwerm waar de aarde doorheen beweegt. Stortregen en bewolking gooiden roet in het eten. Er doet zich woensdagnacht echter een tweede kans voor. nu.nl/wetenschap/5978028/sterr

**Blogplatform Tumblr ‘voor een prikkie’ verkocht aan eigenaar WordPress.com**

"Tumblr, een blogplatform en sociaal netwerk dat zijn hoogtijdagen een aantal jaren geleden beleefde, is verkocht aan Automattic. Dat is het moederbedrijf van contentmanagementsysteem WordPress.com.
Hoeveel er is betaald, is niet bekendgemaakt. Bronnen noemen tegen nieuwssite Axios verschillende bedragen. Eerst was er sprake …"

nos.nl/l/2297384

#nieuws #bot

**Hongaarse politie vindt 17 kilo drugs in busje opgepakte Nederlanders**

"De Hongaarse politie heeft nog eens 17 kilo drugs gevonden in de auto van de twee Nederlanders die zijn opgepakt voor drugshandel. In hun tent op het festivalterrein van Sziget in Boedapest was al een grote hoeveelheid xtc-pillen en marihuana gevonden.
Een van de twee verdachten zou de 21-jarige atleet Roelf B. zijn. Samen met ee…"

nos.nl/l/2297386

#nieuws #bot

To see what a good deal Automatic got in purchasing #Tumblr, look at this comparison:

Automattic has purchased Tumblr • Post Status

It appears Automattic (who owns WordPress.com) has picked up Tumblr as well as about 200 employees from Verizon, according to the Wall Street Journal and confirmed in Post Status Slack by Automattic CEO Matt Mullenweg.

poststatus.com/automattic-has-

Yet another day of the week has begun! Come on and let’s get to work!

Sunrise for August 13, 2019 at 06:12AM! It's currently around 13C. Current weather conditions are Light Rain.

Show more
quey

Welcome to quey.org! quey is a general and moderated Mastodon instance. Publish anything you want: links, pictures, text, mp3 & video. All on a platform that is community-owned and ad-free.